Takomst coaching & training in Amsterdam

Takomst coaching & training:

Over Takomst coaching & training

Takomst coaching & training valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

De drijvende kracht achter Takomst coaching & training is Anneke Dekker. Anneke haart hart ligt bij het begeleiden en in beweging brengen van mensen, individueel of als team. Hierbij maakt Anneke gebruik van haar kennis die zij tijdens diverse opleidingen en trainingen opgedaan heeft. Daarin benut Anneke haar kwaliteiten en is zij volkomen in haar element.

U kunt bij Takomst coaching & training terecht voor diverse soorten coaching trajecten en trainingen. Wilt u ook weer in beweging komen? Wilt u professioneel kunnen werken en daarbij ook uzelf kunnen zijn? Wilt u verandering teweeg kunnen brengen in uw team? Dan bent u bij Takomst coaching & training aan het juiste adres.

Wilt u ook aandacht schenken aan persoonlijke ontwikkeling og aan die van uw team? Takomst coaching & training beschikt, om u hierin te begeleiden, over een scala aan methodes, concepten en technieken.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Takomst coaching & training? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Takomst coaching & training uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Oudeschans 35k in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27488689.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Takomst coaching & training zijn o.a. :