buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting in Haarlem

Opvoedcoach, ouderbegeleiding, relatietherapeut te Haarlem

Over buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting

buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Levensvragen verdienen onze aandacht. In de praktijk buro Bellinkx gaan jullie kijken hoe en waarom je dingen doet zoals je ze doet. In relatie tot jezelf, je partner en je kinderen. Je bent even uit de vaart van je dagelijks leven, en er is ruimte, tijd en aandacht om echt even stil te staan bij de vraag die in je leeft.

Buro Bellinkx - werkplaats voor ontmoeting ligt in Haarlem. Het is een fijne plek waar je tot jezelf kunt komen. In nabijheid en met een luisterend oor kijkt Hannah als coach met je mee naar je vraagstuk. Buro Bellinkx ontmoet je van harte en wees welkom in haar praktijk.

Bij Buro Bellinkx terecht met je levensvragen rondom onder andere: - Zwangerschap - Geboorte - Persoonlijke ontwikkeling - Verlies - Relatietherapie - Opvoeden van je kind van dag tot dag

Buro Bellinkx als opvoedingscoach: Voor iedere moeder en vader die wel eens worstelt met vragen rondom het ouderschap, opvoeding en het gezin.

Buro Bellinkx als relatietherapeut: Heb je behoefte aan het verdiepen van je relatie en ben je er klaar voor om eerlijk te kijken naar jezelf en elkaar?

Buro Bellinkx als life coach: Voor iedereen die daadwerkelijk nieuwe stappen in het leven wil zetten en een duwtje in de rug prettig vindt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven/vergoedingen en werkwijze, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Lavendelstraat 56 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26106805.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting zijn o.a. :