jijNik | samen in balans in Hoofddorp

Voel je welkom, voel je gezien en gehoord. Eerlijk en oprecht! Coaching bij onzekerheid, puberteit, scheiding & verlies

Over jijNik | samen in balans

jijNik | samen in balans valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Herken jij jezelf hierin: Waar ben ik op dit moment? Leef ik mijn leven of dat van een ander? Durf ik mijn dromen en doelen na te hagen? Durf ik nieuwe wegen te bewandelen en op zoek te gaan naar wat ik ECHT wil? Durf ik het maximale uit mijn leven te halen, zodat ik zonder spijt terug kan kijken op mijn leven? Durf ik de commitment met mezelf aan te gaan om weer volledig vanuit mijn eigen kracht het leiderschap over mijn leven te pakken? Durf ik oude gedachten en overtuigingen los te laten en de mening van anderen? Durf ik brutaal en eerlijk naar mezelf te kijken om deze winsten te behalen? Kortom: Durf je voor jezelf te kiezen ondanks eventuele angsten, door jezelf bedacht of door anderen?

Want verandering betekent, in volle kracht en in kwetsbaarheid, risico’s nemen. Durf jij dit aan? Dan wil ik je vragen voor jezelf te kiezen en samen met mij deze uitdaging aan te gaan.

Onzekerheid, traumatische ervaringen, verlies van een dierbare, een scheiding, gepest worden. Het zijn stuk voor stuk emotionele en pijnlijke situaties die een grote impact hebben op je (zelf)vertrouwen, de basis van jouw hele ‘zijn’. Bij jijNik is het hervinden en/of versterken van jouw (zelf)vertrouwen het voornaamste doel. Want die kracht, die heb je in je, 100%. Ze kan hoogstens wat coaching gebruiken om zich te ontplooien en jou weer in balans te brengen.

Kiezen voor coaching is kiezen voor jezelf. Durf jij de volgende stap te zetten en een commitment met jezelf aan te gaan?

Ben je toe aan een afspraak? Laat het me weten via mail, app of een belletje. Dan maken we een afspraak en luister ik naar jouw verhaal. De volgende stap zet je pas als je een fijn gevoel hebt na ons gesprek. Dan gaan jij en ik aan de slag. Samen.

Liefs, Omira

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

jijNik | samen in balans uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Opaallaan 1180 in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50250681.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij jijNik | samen in balans zijn o.a. :