Offerte voor Schilder in Amsterdam

Alle schilder in Amsterdam in 1 keer om een offerte vragen? Op Amsterdamonderneemt vindt u 2 stuks schilder voor een offerte! meer

Prijsopgave voor schilder opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Uitvoerdatum is niet belangrijk, het is sint agnieten straat nummer 4, 6, 8, 10 en 12. De pand is 5 verdieping en wij willen graag buitenkant van de pand, kozijnen en 2 deuren laten schilderen. Daarom wil ik graag offerteaanvragen. Bedankt, E. Delibasi”

Aangevraagd op woensdag 4 oktober 2017

“Beste heer mevrouw, Wij hebben besloten om ons pand aan de keizersgracht 569-575 te Amsterdam de voor en achtergevel (van buiten kanten) te laten schilderen Graag wil ik met een van jullie deskundige afspreken voor een passende advies en offerte. Hieronder mijn contact gegevens. ”

Aangevraagd op donderdag 20 april 2017

Aangesloten bedrijven

  • Grau Schilders & Stucadoors B.V.

    Grau Schilders & Stucadoors B.V. gevestigd in Zandvoort. Voor al uw stucwerk, schilderwerk, latex sp. Trefwoorden van Grau Schilders & Stucadoors B.V. : schilder, glad stucwerk, pleisterwerk, stucwerk wanden, stucwerk plafond, latex spuiten, stucadoren, spachtelputz, sierpleister, schilderwerk.

    tel. 06-55324606, Dr. J.G. Mezgerstraat 46, 2041HC in Zandvoort

    Meer over Grau Schilders & Stucadoors B.V. contact website