Offerte voor Houthandel in Amsterdam

Wilt u een offerte opvragen voor houthandel in de regio Amsterdam? Wij vonden 1 bedrijven voor een offerte over houthandel in Amsterdam voor u. meer

Prijsopgave voor houthandel opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Goedendag, Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omgeving en zijn op zoek naar nieuwe opdrachten. Wij bieden u kwaliteit en betrouwbare mensen die lange ervaring hebben in schoonmaken van caf├ęs hotels en kapperszaken. Wij doen ook werk voor Woningcorporaties, zoals het schoonmaken van trappenhuizen of complete reiniging van woningen maar ook bouwopruiming. Wij doen ook werk voor zorgcentra op de locaties die deze centra in beheer hebben. Of het nu gaat om dagelijks, wekelijkse of maandelijks, wij staan altijd voor u klaar. Wij bieden de juiste prijs/kwaliteit garantie. Bij ons bent u altijd goedkoper en wij garanderen betere kwaliteit. Bent u op zoek naar heel goed en betaalbaar personeel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook in Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn. U kunt ons mailen voor meer info mae123@hotmail.nl Alvast bedankt Mohammed el Azar ”

Aangevraagd op dinsdag 9 oktober 2012

Aangesloten bedrijven