Wat is jouw beeld bij het horen van het woord 'Coach'?

Met 63.000 coaches in Nederland is het waarschijnlijk dat je aan meerdere typen coaching denkt waarbij je wellicht verhalen kent die variëren van 'dit heeft me echt een stap verder gebracht' tot 'ik ben hier niet veel wijzer van geworden'.

Wat is jouw beeld bij het horen van het woord 'Coach'?

Het is daarom aan te bevelen dat als je zelf van plan bent een coach traject aan te vragen, je kijkt naar de kwalificaties van de coach, het wel of niet aangesloten zijn bij een beroepsvereniging en beleid op goede klachtafhandeling.

Daarnaast is mijn ervaring dat het veelal op de persoonlijke klik aankomt, en de methode daarmee in tweede instantie van belang is. Een vrijblijvende kennismaking is dan fijn om te weten wat je zoals kunt verwachten.

In het programma Lekkerinjevel wordt door RTL4 aandacht besteed aan het onderwerp zelf(Zorg). Hierin heeft Coaching ook zijn plek.

Doel is om te laten zien dat hulp mogen vragen bij een vraagstuk waar je mee zit, oké is en... dat coachen meer is dan praten vanuit een stoel. Kijk je mee?

Zie hier de video

Geplaatst op maandag 21 maart 2022.

Over Van Dongen - Coaching

Dit bericht is geschreven door Van Dongen - Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van Van Dongen - Coaching uit Haarlem : coaching bij sociale isolatie, coaching bij voldoening in werk, coaching bij gemis van voldoening in relatie, coaching bij vermoeidheid, coaching bij concentratieproblemen, coaching bij stress, coaching bij spanningsklachten,.

Lees meer over Van Dongen - Coaching.