Wat betekent herfst voor jou?

Koud en nat, binnen zitten om het gure weer te vermijden? Of, genieten van een wandeling door het bos omringd door prachtige herfstkleuren?

Wat betekent herfst voor jou?

Als je kijkt naar de seizoenen, dan symboliseert de herfst: loslaten. De bomen die hun bladeren loslaten... Ik vraag me dan ook af: Wat mag ik loslaten in dit jaargetijde? En jij? Wat laat jij los?

Als ik de foto's zo bekijk van de boom die voor ons appartement staat, dan wordt deze ook steeds transparanter. Ik kan steeds meer de stam van de boom zien, zijn kern, zijn basis. Mooi: loslaten zorgt ook voor het laten zien wie je werkelijk bent. Herken je dit? Door trauma's in alle vormen en maten van je af te schudden -net als de blaadjes van een boom-, verschoon je jezelf en kom je weer tot je kern: je authentieke Zelf.

Kwetsbaar? Jazeker, maar oh zo krachtig! Transformerend. Durf los te laten, durf iets nieuws te beginnen, durf jezelf te laten zien wie je bent... Puur. Authentiek. Helemaal Jij.

Een warme herfst toegewenst!

Mini-retreat: 21 november in het teken van Self Care! Yoga Nidra bij YogaSpot elke dinsdagavond 18.00-19.00 Meditatie: audio (duur: 15min.) Bodytalk: Breng je gehele body-mind complex weer in balans! Ervaar zelf wat een sessie voor jou kan betekenen. Vrijdagmiddag 13.30-17.30 uur @De Meditatietuin in het prachtige Amstelpark.

Op mijn YouTube kanaal Carpe Nunc vind je meerdere activatie en ontspanningsmomenten.

Geplaatst op woensdag 24 november 2021.

Over Carpe Nunc

Dit bericht is geschreven door Carpe Nunc. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van Carpe Nunc uit Amsterdam : yogadocente, mindfulness idealist, bodytalk behandelaar, yoga coaching, meditatie, mindfulness coach, persoonlijke coach, hatha yoga,.

Lees meer over Carpe Nunc.