VeerKracht in je Werk&leven

Een digitale mindfulness training Digitaal maar toch persoonlijk

VeerKracht in je Werk&leven

Gun jij jezelf groei en ontwikkeling? Ben je klaar met stress?

Verbeter je mentale gezondheid, verminder stress, en ontdek hoe je ontspanning en balans en veerkracht vindt in het dagelijkse drukke leven.

Werken aan je fysieke en mentale gezondheid, kan nu vanuit je huiskamer. De digitale training “VeerKracht in je werk&leven“ hebben wij speciaal ontwikkelt voor jou om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Maar wel met persoonlijke begeleiding.

Mindfulness met een beetje extra, zodat het makkelijker wordt om het daadwerkelijk in je leven te integreren. Deze training is geschikt als je nooit eerder een mindfulness training hebt gedaan, maar ook zeer geschikt om je mindfulness skills op te frissen.

? In 8 weken ontdek je wat stress met je doet en leer je jouw automatische patronen herkennen, en hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan

?Mindfulness helpt je op weg om bewuster en meer ontspannen in het leven te staan.

?Tijd en ruimte voor jezelf te nemen en zo goed voor jezelf te zorgen.

?Veerkrachtig met tegenslag en de uitdagingen van het leven om te gaan.

Zodat je meer RUST, ONTSPANNING, BALANS en VEERKRACHT in je leven kunt ervaren. En heerlijk kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Geplaatst op donderdag 24 september 2020.

Over Bemindful amsterdam

Dit bericht is geschreven door Bemindful amsterdam. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van Bemindful amsterdam uit Amsterdam : mindfulnesstraining, Retrait mindfulness-weekend, Aandachtstraining, Aandachtstraining voor kinderen, Veerkracht in je werk, stiltedagen, Mindfulness in de zorg, stress-klachten, burn-out klachten, individuele coaching, individuele training, .

Lees meer over Bemindful amsterdam.