Start Mindfulness Training 5 oktober

Heb je last van stress? Pieker je veel? Mindfulness helpt je om rustiger te worden.

Start Mindfulness Training  5 oktober

Mindfulnesstraining verenigt oosters inzicht met westerse psychologische methoden en is inmiddels bij veel mensen bekend in Nederland, het is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Ieder persoon is uniek. Het doel van een Mindfulness training is dan ook voor iedere deelnemer anders. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ca 2 uur. Oefeningen (meditatie, bewegingsoefeningen o.a.) mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden. Je haalt optimaal resultaat uit de training door dagelijks te oefenen. Want net als fietsen en pianospelen is mindfulness een vaardigheid die je je eigen maakt door te oefenen, niet door erover te lezen. Voor de training krijg je een kenningsmakingsgesprek met mij waarin informatie wordt uitgewisseld en gekeken of de training geschikt is. Daarna kun je beslissen of je meedoet.

Het is ook mogelijk om de mindfulness training individueel te volgen. De oefeningen zijn dan wat meer toegesneden op wat voor jou op dat moment van belang is.

Geplaatst op vrijdag 8 september 2017.

Over Henricke van Hoorn praktijk voor fysiotherapie en psychosociaal therapie Amsterdam

Dit bericht is geschreven door Henricke van Hoorn praktijk voor fysiotherapie en psychosociaal therapie Amsterdam. Het bedrijf valt onder paramedisch centrum uit Amsterdam. Trefwoorden van Henricke van Hoorn praktijk voor fysiotherapie en psychosociaal therapie Amsterdam uit Amsterdam : fysiotherapie, psychosociaal therapie,burn out, training, coach, slaapproblemen, piekeren, hulp bij angst, hulp bij paniekaanvallen, personal coaching, therapie amsterdam, mindfulness, mindfulness training, mindfulness cursus, energie, hartcoherentie, lichaamswerk, amsterdam,burnout, amsterdam noord, therapie, psycholoog, gezondheid, vitaliteit, coaching, stress, depressie, hoofdpijn, fysio, fysiotherapie amsterdam, chronische pijn, hyperventilatie, ontspanning, praktijk voor fysiotherapie, praktijk voor psychosociaal therapie.

Lees meer over Henricke van Hoorn praktijk voor fysiotherapie en psychosociaal therapie Amsterdam.