MINDFULNESS TRAINING in Zeeburg, start 12 februari

Train je brein om met meer rust, focus en vertrouwen in het leven te staan. Wordt (deels) vergoed door meerdere zorgverzekeraars.

MINDFULNESS TRAINING in Zeeburg, start 12 februari

info en reviews op www.mindfulpresence.nl. Contact cecile@mindfulpresence.nl of 06-13033881.

In deze training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt die je direct in de praktijk van het leven kan toepassen, zowel thuis als op je werk. We onderzoeken hoe we bewuster kunnen omgaan met thema's als; grenzen, stress, emoties, communicatie, energiebeheer. Je leert om uit niet helpende (gedachte)patronen te stappen en er komt meer ruimte om, ook in stressvolle situaties, te handelen en reageren vanuit rust en helderheid. En meer plezier en energie om te genieten van de kleine dingen van het leven.

De training is geschikt voor iedere volwassene: jong of oud, er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Ook als je al ervaring hebt met yoga of meditatie kan de training een behoorlijke verdieping geven en je helpen om aandacht effectief te integreren in je dagelijks leven.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten, van 2,5 uur op zondag namiddag en een oefendag in stilte (optioneel), ter verdieping van de wekelijkse bijeenkomsten. Je krijgt een werkboek en audiotracks mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden.

Start: Zondag 12 januari 15:30 uur Locatie: Yoga studio Thrive Amsterdam. Prijs: 395 incl. btw particulier (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk).

Cecile Mertens, is lid van de beroepsvereniging VMBN cat. 1 waardoor haar trainingen in aanmerking komen voor vergoeding door meerdere verzekeraars. Ze geeft yoga, coaching en mindfulness trainingen aan zowel volwassenen als kinderen. en put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bewustwording en spirituele verdieping; vele vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk en psychotherapie.

Mocht je interesse hebben, maar eerst meer informatie willen over de training, dan kun je contact opnemen met Cecile voor een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek (waarna je kunt beslissen of je meedoet).

Geplaatst op zondag 22 januari 2023.

Over MindfulPresence

Dit bericht is geschreven door MindfulPresence. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van MindfulPresence uit Amsterdam : Mindfulness training, Mindfulness online, individuele training, individuele coaching, Mindfulness voor bedrijven, Mindfulness workshop, Mindfulness voor kinderen, compassie training.

Lees meer over MindfulPresence.