Mediteren in eenvoud.

Nieuw! Start je dag met mediteren. Iedere donderdag en zaterdag in de Jordaan.

Mediteren in eenvoud.

Meditatie technieken voor iedereen

Mediteren leert je stil te zijn en te luisteren, je merkt dat het rustiger wordt en dan kun je gaan genieten van niets te hoeven doen, niets te hoeven zijn. En je merkt dat iedere keer dat je gaat zitten steeds waardevoller wordt! Elke keer dat je de tijd neemt om je Zelf te ontmoeten is fantastisch.

Ellen van Geel is bekend met vele manieren van mediteren en deelt dat graag met jullie. We zullen in stilte samen zijn of met de sjamanentrommel, we zingen samen mantra's of doen een visualisatie oefening en ik nodig jullie van harte uit om mee te doen!

Iedere donderdag en zaterdag van 10:00u tot 10:45u in de Zuiver Geluk conceptstudio, Tweede Anjeliersdwarsstraat 22 Amsterdam.

Speciale introductie prijs t/m maart: € 7,50 per keer. Mindfulness Meditatie

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2018.

Over Zuiver Geluk

Dit bericht is geschreven door Zuiver Geluk. Het bedrijf valt onder workshops uit Amsterdam. Trefwoorden van Zuiver Geluk uit Amsterdam : spiritual gifts, spirituele cadeaus, barefootschoenen, meditatie artikelen, yoga artikelen, ruimte huren, workshop ruimte huren, spirituele workshops, klankschalen, wierook, walk-in-sessies, stenen, mineralen,.

Lees meer over Zuiver Geluk.