Leuke city hunters te vinden bij TB events

Blijven jullie uit de handen van de Politie? Bij het superspannend teambuildingsspel!

Leuke city hunters te vinden bij TB events

Bij ons kun je nu een super leuk kat- en muisspel spelen met je collega's, vrienden of met je familie. Hoe blijf je uit de handen van de Politie? Is het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

Als je bij ons komt word je ontvangen met een lekker welkomstdrankje waarna je een uitgebreide uitleg krijgt over het spel en dan gaan we de teams samenstellen. Dan moet je door middel van een speciaal ontworpen app geheimzinnige opdrachten doen door deze goed uit te voeren krijg je elke keer een tip over de tegenstanders. Aan het eind van de dag maken wij de winnaar bekend onder een afscheidsdrankje.

Geplaatst op vrijdag 28 september 2018.

Over TB Events

Dit bericht is geschreven door TB Events. Het bedrijf valt onder organisatie bureau uit Amsterdam. Trefwoorden van TB Events uit Ter Borg : events, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, wie is de mol, indoor, outdoor, evenementen,.

Lees meer over TB Events.