Let LOVE shine! relatievoeding in één dag

Let Love Shine is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen weer verliefd te worden.

Let LOVE shine! relatievoeding in één dag

RELATIE APK We investeren in onderhoud van onze huizen en auto’s. We zorgen voor ons lijf door goede voeding en sporten, maar hoe doen we dat eigenlijk met relaties? Vaak hebben we het beeld dat we dat allemaal ‘gewoon maar moeten kunnen’. Maar als we om ons heen kijken zien we dat een fijne verbonden relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

We worden verliefd, we gaan van elkaar houden en we willen graag samen zijn en blijven. Maar van de tandpastadopjes tot de drukte op werk of door de impact van kinderen, er is altijd wel iets wat ons weg kan houden van de verliefdheid op elkaar. En in onze pogingen de verbinding te herstellen zitten patronen, gewoontes en overtuigingen ons in de weg. Maar wat als je zo nu en dan zorgt voor een fijne onderhoudsbeurt?

Wetenschappelijk onderzoek en ervaring laten zien dat het van wezenlijk belang is om regelmatig te investeren in je relatie. Dit doe je door tijd voor elkaar vrij te maken, maar ook door de echte gesprekken met elkaar te voeren, jezelf te leren kennen en te onderzoeken wat de patronen in jullie relatie zijn. Relaties die op deze manier investeren in zichzelf blijken gezonder, gelukkiger en langduriger.

LET LOVE SHINE! Let Love Shine is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen weer verliefd te worden. Deze dag gaan we kijken naar wat er zo leuk is aan jullie, maar ook naar wat jullie kan helpen om het komende jaar (en daarna) ingesleten patronen en gewoontes op een andere manier aan te pakken en zo dicht bij elkaar te blijven, juist ook als je elkaar tegenkomt in de hectiek van het leven. Het is een dag vol plezier, inspiratie, bewustwording en verbinding.

Aan het einde van de dag loop je naar buiten met stralende ogen, vertrouwen in jullie relatie, inzicht in hoe jullie het samen doen en direct toepasbare tools.

INFO DE NIEUWE DATUM IS BEKEND!!!

De inspiratiedag vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020. Van 9.30- 17.30 bij NoordStraalt: TT Vasumweg 24A, Amsterdam.

Er is een lunchpauze waarin je de gelegenheid hebt ergens wat te eten (er zijn genoeg hele leuke plekken in de buurt).

Je kan je aanmelden door een ticket te kopen via ticketkantoor. Na aanmelding krijg je een ‘kennismakingsformulier’, waarin we je wat vragen stellen over jezelf en je relatie. Dit helpt ons om tijdens de dag het programma aan te kunnen passen op wie jullie zijn.

Tijdens de dag is ieder stel bezig met zijn eigen relatie. We doen een aantal dingen in de groep, zoals bijvoorbeeld spelletjes en de theorie doen we met elkaar. Je bent vrij om dingen over je eigen relatie te delen in de groep, dit hoeft niet.

De prijs van deze dag is 295,- per stel. Voor de snelle beslissers is er een vroege vogelkorting. Als je je ticket in 2019 nog koopt betaal je slechts 250,-.

Vol = vol, dus wees er op tijd bij.

https://www.jonkhartenziel.nl/let-love-shine-relatie-apk/

Geplaatst op donderdag 5 december 2019.

Over Jonkhart & Ziel

Dit bericht is geschreven door Jonkhart & Ziel. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van Jonkhart & Ziel uit Amsterdam : relatietherapeut, psychosociaal therapeut, EFT, psycholoog, individuele coaching, Psych-K, kindercoaching, jongerencoaching, relatieproblemen, houd me vast, relatietherapie, amsterdam noord.

Lees meer over Jonkhart & Ziel.