het Vadercafé: Elke derde woensdag van de maand

Bij wie kan jij als vader terecht om je hart te luchten en ruimte te maken zodat je weer vanuit ontspanning, helderheid, kracht en plezier in je vaderschap kan staan

het Vadercafé: Elke derde woensdag van de maand

Het Vadercafé is dé avond voor vaders en eerlijke gesprekken over het vaderschap. Hier is gelegenheid om wezenlijke zaken in te brengen die jou bezighouden als vader. Er is ruimte om te horen hoe andere vaders daarmee omgaan of gerichte vragen te krijgen die je verder kunnen helpen. Dit alles in een setting waar respect, aandacht en support voor elkaar is, en waar gevoelens en emoties welkom zijn.

Deze avond is toegankelijk voor alles soorten en vormen van vaders: biologische vaders, aanstaande vaders, gescheiden vaders, stiefvaders, pleegvaders etc.

Data en locatie Amsterdam

Datum: woensdag 20 maart (daarna 17 april, 15 mei, 19 juni en 17 juli) Tijd: 19u15- 21u30 Locatie: Buurtboerderij “Ons Genoegen”, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam

Let op: Kom je met de auto? Parkeren kan verderop bij begraafplaats St. Barbara of aan de Transformatorweg bij de voetbalvereniging SDZ. Parkeren op de dijk is verboden. Kom je met het OV? Stap dan uit bij halte Spaarndammerdijk.

Kosten

€ 15,-

Aanmelden

Er is plek voor 8 vaders. Meld je hieronder aan om zeker te zijn van een plek, of stuur een mail naar patrick@vadervisie.nl.

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019.

Over Vader Visie

Dit bericht is geschreven door Vader Visie. Het bedrijf valt onder coaching uit Amsterdam. Trefwoorden van Vader Visie uit Amsterdam : coaching voor vaders, vader - kind coaching, ouder coaching, ontspannen vaderschap, beter contact met je kinderen, hulp bij opvoeden, coachingpraktijk, coaching en support, vaderschap en scheiding, relatie verbeteren met eigen vader,.

Lees meer over Vader Visie.