GRATIS promo video van uw bedrijf, activiteit of organisatie !

Wienneke Media wilt alle lezers/bezoekers een GRATIS promo video aanbieden, zonder verplichtingen.

GRATIS promo video van uw bedrijf, activiteit of organisatie !

Het gaat hier om een teaser van uw bedrijf/activiteit/organisatie van 45 seconden.

De promo gaat als volgt:

De deur van het hoofdgebouw, fabriek, er wordt langzaam ingezoomd naar die deur, terwijl men de beeldkwaliteit kan beoordelen. Een voice-over vraagt zich af wat er achter die deur schuilt, hoe zij een X-product zo succesvol maken..

'Maar dan dien ik wel iets méér van uw bedrijf te weten, dus misschien een goed idee voor een briefing op welke wijze ik dit een invulling kan geven?

Ontvangt u dit video-voorstel van Stefan Speelberg, dan bent u direct geïnteresseerd, omdat bekend is hoe hij uw bedrijf en producten de hoogste aandacht kan geven! deze keer is het Niet Speelberg maar Wienneke, die u hiervoor benaderd. Zullen we een informatief gesprek houden om de te zien wat een bedrijfsvideo voor u kan doen?'

Tezamen met een passende muzikale omlijsting hoopt Wienneke aandacht te krijgen voor mijn werk, hetgeen wat Wienneke voor u kan doen.

Geplaatst op dinsdag 16 maart 2021.

Over Wienneke Media Voor Al Uw Media Rapportages

Dit bericht is geschreven door Wienneke Media Voor Al Uw Media Rapportages. Het bedrijf valt onder grafisch ontwerper uit Amsterdam. Trefwoorden van Wienneke Media Voor Al Uw Media Rapportages uit Almere : bedrijfsfilms, promo video voor bedrijven, promotie video voor activiteit, instructiefilm, instructiefilm voor bedrijven, promo-video, instructievideo, fotograaf, videograaf, .

Lees meer over Wienneke Media Voor Al Uw Media Rapportages.