Een Amsterdams 020 nummer doorschakelen naar mobiel

Het doorschakelen van een regionaal nummer naar een mobiele telefoon is ideaal voor bedrijven. Een makkelijk te onthouden regionaal telefoonnummer is essentieel en vooral tijdens de Corona pandemie belangrijker dan ooit tevoren, omdat dit het meest gekozen communicatiekanaal is. Zakelijke telefonie anno nu is meestal niet meer geregeld vanuit een fysieke telefooncentrale op kantoor, maar is vaker opgezet via een online telefooncentrale.

Deze manier van telefonie wordt ook wel naar gerefereerd als voice over IP. Door op deze manier via het internet te bellen, is het mogelijk voor u als ondernemer om een vast regionaal nummer door te schakelen naar uw mobiel. Het maakt dan ook niet uit waar u bent, want u kan door al uw cliënten en partners bereikt worden op uw eigen vaste regionale telefoonnummer dat u gebruikt voor zakelijke telefonie.

Binding met de regio is belangrijk voor veel bedrijven

De binding met de regio is erg belangrijk voor veel bedrijven en bedrijven met een regionaal nummer wekken dan ook vaak net even wat meer vertrouwen op in een specifieke regio dan andere bedrijven met een nummer afkomstig uit een andere regio. Een 020 nummer aanvragen is daarmee aan te bevelen voor Amsterdamse bedrijven, omdat dit netnummer een meer (inter)nationale uitstraling heeft. Een 06 nummer op het visitekaartje lijkt niet heel professioneel en het is dan ook belangrijk om een professionele indruk met een passend telefoonnummer te maken. Ook wanneer u regelmatig in het buitenland bent, maar wel klanten uit Nederland bedient, is het doorschakelen van een regionaal nummer naar de mobiele telefoon erg praktisch.

Thuiswerken is in een sneltreinvaart geraakt tijdens de Corona crisis

Veel bedrijven hebben al aangegeven deze nieuwe manier van werken ook te adopteren wanneer er geen verdere restricties zijn. Veel werknemers waarderen de flexibiliteit van het af en toe vanaf huis kunnen werken en ook voor de werkgever zitten er vaak voordelen aan zoals kostenbesparingen, wanneer medewerkers vanuit huis werken.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers ook vanuit huis de bedrijfstelefoon kunnen opnemen is het belangrijk dat er een gedegen constructie is opgezet voor zakelijke telefonie. De Belfabriek is een doorgewinterde aanbieder van zakelijke telefonie en biedt tal van opties op dit gebied. Zo is het onder andere mogelijk om een 020 nummer door te laten schakelen naar mobiel en binnenkomende gesprekken een speciale toon te laten afspelen, zodat u en de werknemers makkelijk zakelijke oproepen kunnen onderscheiden van binnenkomende privé oproepen.

Geplaatst op woensdag 1 september 2021.