Zuiver Geluk in Amsterdam

Zuiver Geluk: Conceptstudio Amsterdam.

Over Zuiver Geluk

Zuiver Geluk valt onder de rubriek workshops uit Amsterdam.

Zoekt u een plek waar u alles kunt beleven? Dan bent u bij Zuiver Geluk (conceptstudio Amsterdam) aan het juiste adres. Zuiver Geluk biedt dagelijks walk-in-sessies aan. Daarnaast worden er workshops en mooie spiritual gifts aangeboden zoals: Klankschalen, stenen en mineralen, kaarsen, wierook en meer. Daarnaast heeft Zuiver Geluk boeken, kaarten en tarotkaarten.

Er is ook een ruim assortiment yoga- en meditatie artikelen en een grote collectie barefootschoenen. Kortom bij Zuiver Geluk is van alles te verkrijgen. U kunt langskomen in de winkel of u kunt de artikelen gemakkelijk en snel via de webwinkel bestellen.

Zuiver Geluk heeft ook in de avonduren een ruimte te huur. Daar kunt u workshops of lessen geven. De ruimte is ongeveer 20m2 en is geschikt voor maximaal 8 personen (rond een tafel). De ruimte is vanaf 18:00 te huren.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zuiver Geluk uit de rubriek workshops uit Amsterdam is gevestigd aan de tweede Anjeliersdwarsstraat 22 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24415591.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Zuiver Geluk zijn o.a. :

Nieuws van Zuiver Geluk in Amsterdam

Mediteren in eenvoud.

Mediteren in eenvoud.

Nieuw! Start je dag met mediteren. Iedere donderdag en zaterdag in de Jordaan.

Workshop / sessie ruimte te huur

Workshop / sessie ruimte te huur

Op zoek naar een unieke workshop / sessie ruimte?


Nieuws