Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach in AMSTERDAM

Lucie, uw professionele organisator en opruimcoach in Amsterdam en omstreken Haarlem en Haarlemmermeer.

Over Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach

Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Mevr. Lucy Krobova is de drijvende kracht achter Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach.

Als het op rommel aankomt, ben ik bekend dat ik opgewonden raak over situaties die de meeste mensen overweldigend vinden: overvolle kasten, chaotische keukens, opgezette zolders, stapels papierwerk - noem maar op!

Ik zou mezelf niet raar noemen, maar eerder een doorzetter met perfectionistische neigingen. Wanneer ik ongeorganiseerde ruimtes zie, wordt mijn creatieve probleemoplossing tot 100% opgedoken en begin ik te brainstormen over oplossingen om ze te verbeteren.

Ik geef om persoonlijk welzijn en ik ben gefascineerd door onze geest, hersenen en lichaam. Ik ben een gediplomeerd yoga- en somatisch docent met een focus op therapie en het zenuwstelsel. Ik leer al jaren over de dialoog tussen onze geest, ons lichaam en onze omgeving.

Ik heb geleerd dat onze ruimte in wezen nog een weerspiegeling is van onze geest en vice versa. Waar we mentaal vastzitten, kan vaak worden geholpen door de fysieke omgeving om ons heen opnieuw te creƫren.

Mijn persoonlijkheid is energiek en enthousiast, maar er is mij ook verteld dat ik een kalmerende en geduldige houding moet aannemen. Ik werk graag met mensen op een diep en persoonlijk niveau, en ik ben er trots op dat ik niet oordelend en ruimdenkend ben.

Dus begon ik Your SPACE, een dienst waar ik al mijn kennis, interesses en karakter kan combineren en anderen kan helpen de controle over hun leven terug te krijgen. Ik leer mezelf constant bij op het gebied van professionele organisatie, psychische stoornissen en opslagtrends om up-to-date professioneel werk te kunnen leveren.

Mijn missie is om mensen bewust te maken van de directe invloed van uw omgeving op uw leven en hoe u door deze te optimaliseren meer efficiƫntie, productiviteit en geluk kunt behalen.

Ik help mijn klanten en volgers om een ??meer georganiseerd leven te bereiken, waarin ze zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet zonder de afleiding van een chaotische omgeving.

Ben je klaar om meer georganiseerd te worden? Haal je gratis tips uit mijn blog en nieuwsbrief, of huur me in voor professionele hulp online of op locatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de IJburglaan 529 in AMSTERDAM. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15098660.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach zijn o.a. :

Nieuws van Your SPACE by Lucie Professioneel Organizer & Coach in AMSTERDAM

More time, inner peace, and lowered stress

More time, inner peace, and lowered stress

For many, HOME ORGANIZATION is not a luxury but a TOOL to cope with day-to-day life.