Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam in Amsterdam

YOI SHIATSU geeft meer energie, rust, ontspanning en zoveel meer!

Over Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam

Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam valt onder de rubriek massage in Amsterdam.

U kunt bij Yoi Shiatsu terecht voor Yoi Shiatsu consults gericht op individuen. U ligt hierbij op een Japans matras, een futon. Hierbij bent u gekleed in zachte kledij, die u de vrijheid geven tot het maken van bewegingen.

Iedereen kan terecht bij Yoi Shiatsu. U leert omgaan met chronische pijnklachten of bijvoorbeeld stress. Maar het verminderd bijvoorbeeld ook psychische pijnen en vermoeide gevoelens. Op de site ziet u wat een Yoi Shiatsu behandeling nog meer voor u kan betekenen.

Zelf de Yoi Shiatsu beroepsopleiding volgen? Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam is een onderwijsinstelling gewijd aan promotie en begrip van Oosterse geneeskunst.

Yoi Shiatsu is een beroepsopleiding die doormiddel van shiatsu, begeleiding en coaching het lichaam geneest. Zowel de ontvanger als de gever ontvangen een complete ervaring van genezing en zelfontplooiing. Yoi Shiatsu verbind de 3 componenten die bij de mens horen. Het verbind het fysieke lichaam met het spirituele en psychologische component.

Hoe werkt het: Wanneer u het lichaam op een vloeiende manier, maar gelijkmatig strekt en daarbij gebruik maakt van zwaartekracht en/of een coach, dan leert men overzicht te krijgen in taken en situaies. Men leert structuur aan te brengen in het dagelijkse leven, maar u leert ook omgaan met concentratieproblemen. Met Yoi Shiatsu leert u weer regie over uw eigen leven de nemen en de kwaliteit van uw leven te beteren.

Yoi Shiatsu beroepsopleiding en praktijk benadrukt het voelen en werken van de totale stroom van energie. Hiermee verwerkt u bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, pijnen en andere symptomen.

Yoi Shiatsu praktijk Amsterdam is een erkende beroepsopleiding / onderwijsinstelling bij de FONG. Onze beroepsopleiding omvast shiatsu begeleiidng, coaching en begeleiding, Oosterse genezingsfilosofie, strekoefeningen en meditatie.

Kom snel de onze website voor meer informatie en geef je op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de Steve Biko plein 9 (2 hoog) in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81168327.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Yoi Shiatsu Praktijk Amsterdam zijn o.a. :