Yogacentrum Kamelia in Amsterdam

Yogacentrum Kamelia: De wereld is mooier met jou!

Over Yogacentrum Kamelia

Yogacentrum Kamelia valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Amsterdam.

Yogacentrum Kamelia inspireert u om tot rust te komen en leert u omgaan met bepaalde lasten. Zo kunt u blijven ontspannen.

Vier jaar geleden begon ik intensief aan yoga te doen. Dit heeft mij heel erg geholpen. Zo kon ik me moeilijk concentreren, ik piekerde veel en ik was vaak heel moe nadat ik onder mensen was geweest. Ik was een hooggevoelig kind, een 'highly sensitive person' (HSPer). Dit kwam met een heleboel fijne karaktereigenschappen (sociaal voelend, empathisch, creatief, intelligent), maar ik had vaak ook last van deze hoge sensitiviteit. Hoogsensitieve kinderen die aan yoga doen blijken heel goed om te kunnen gaan met de lasten die hooggevoeligheid met zich meebrengt.

Ik ben ook veel gaan lezen over wat dat dan precies was, hooggevoeligheid. In de literatuur die ik hierover las liep als rode draad het belang van yoga voor kinderen. Toen ik volwassen werd leerde ik steeds beter omgaan met mijn hooggevoeligheid. Door reeds op jonge leeftijd te beginnen met yoga kan veel narigheid op latere leeftijd voorkomen worden, zoals depressies, burn-out, het hebben van een negatief zelfbeeld, faalangst, etc.

Kinderyoga leert kinderen op een dynamische en speelse manier met yoga om te gaan. Alle yogavormen komen hierbij aanbod in combinatie met beweging. Yogavormen zoals: meditatie, spel, visualisatie, massage, schilderen en tekenen. Ze ervaren het samenwerken met anderen zonder een competitie verband. En leren door middel van yoga ook beter hun gevoelens te uiten.

Ook neemt door kinderyoga het zelfvertrouwen toe van het kind. Het helpt ze ontdekken wie ze zijn, en zichzelf beter te leren kennen. De innerlijke kracht van het kind wordt groter en ze worden ontspannen en rustiger.

Meer informatie over de yoga behandelingen en meer ziet u terug op de website http://www.yogacentrumkamelia.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yogacentrum Kamelia uit de rubriek paramedisch centrum uit Amsterdam is gevestigd aan de Kempenlaan 150 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24519538.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Yogacentrum Kamelia zijn o.a. :