XoXos in Gorinchem

Nature up your life !

Over XoXos

XoXos valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

Mevr. Sabrina Bakker is de drijvende kracht achter XoXos. Een webshop waar je verschillende edelstenen, drakenschedels , juwelen en (zout)lampen kunt vinden.

In de webshop zijn de producten handpicked. Je kunt heel mooi de steen of stenen kiezen die goed passen bij je wensen, en ervaar daarvan de krachtige werking van deze gifts of nature. U kunt de edelstenen ook komen bezichtigen en dat is geheel vrijblijvend. Kunnen u persoonlijk advies geven tijdens het bezichtigen van al de mooie stenen, indien dat gewenst is.

Een greep uit het assortiment van XoXos:

- Ruwe stenen

- Gepolijste stenen

- Figuren / vormen

- Bedeltjes

- Collector items

- Pendels

- Stenen setjes

- Edelstenen zoeken

- Massage / acupressuur griffels

Daarnaast is het zo dat edelstenen echte sfeermakers kunnen zijn voor in huis. Ze kunnen met hun energie een mooie bijdrage leveren aan meer balans en rust in huis. Naast hun energie zijn vele stukken ook een echte eyecatcher in huis. Ze kunnen ook worden ingezet om op bepaalde plekken in huis de straling zoveel mogelijk te neutraliseren.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

XoXos uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Patrijzennest 6 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13128388.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij XoXos zijn o.a. :