What's Cookin? Biologische Kookstudio in Amsterdam

What's Cookin? Biologische Kookstudio is een bedrijf die kookworkshops geeft.

Over What's Cookin? Biologische Kookstudio

What's Cookin? Biologische Kookstudio valt onder de rubriek workshops in Amsterdam.

Wij verzorgen workshops in Amsterdam, Leiden en Oud-Ade/Warmond op aanvraag. Wij kiezen in de pure keuken, voor eerlijke, verse, voornamelijk vegetarische en daardoor gezonde voeding.

Gezonde voeding waarborgen we door bovenstaande kenmerken. Door eerlijke levensmiddelen te gebruiken nemen we minder pesticiden, kunstmest, antibiotica, geur-, kleur- en smaakstoffen op. Door de juiste bereiding worden de mineralen en vitamines optimaler opgenomen door ons lichaam. Vegetarisme is een goede preventie voor de vele opkomende welvaart ziektes.

Eerlijk betekent hierbij dat we zorg dragen voor moeder aarde, dus kiezen voor zoveel mogelijk biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen. Waarbij onze eerste keuze valt op het gebruik van seizoensgroente.

Vers betekent dat we rekening houden bij de bereiding, dat bijvoorbeeld de groenten zo kort mogelijk gesmoord worden om smaakkwaliteiten en maal-activiteiten tijdens de maaltijd optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wij verzorgen dus workshops in Amsterdam en in Leiden op aanvraag. Vanaf € 59,00 p.p. inclusief drank. Op vrijdagavond individuele kookcursus in Amsterdam Slotervaart. De kosten voor een avond is € 47,50.

Voor meer informatie kunt u naar de website gaan van What's Cookin? Biologische Kookstudio.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

What's Cookin? Biologische Kookstudio uit de rubriek workshops uit Amsterdam is gevestigd aan de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15594764.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij What's Cookin? Biologische Kookstudio zijn o.a. :