Wayfinder Coaching in Ijsselstein

Lifecoaching die jou helpt met jezelf beter leren kennen

Over Wayfinder Coaching

Wayfinder Coaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Matti Kleikamp is het gezicht en de drijvende kracht achter Wayfinder Coaching. Ik ben een gecertificeerde coach. En de coaching die ik geef is maatwerk.

Ben je op zoek naar een gecertificeerde coach ? Omdat je het even niet meer weet? Of geeft het leven je niet altijd de voldoening die je zou willen? Ben je op zoek naar een moeiteloos bestaan? Zit je niet lekker in je vel? Wellicht omdat je jezelf beter wil leren kennen of helderheid wil scheppen? Stop dan met zoeken, je bent aan het juiste adres bij Wayfinder Coaching. Ik help je graag met vinden van datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Mijn doel is om met je te kijken wat jou motiveert en je te leren je eigen pad te vinden.

Alles is aangepast op datgene wat jij nodig hebt, zodat jij kan leven op een manier waar je blij van wordt.

Diensten die aangeboden worden bij Wayfinder Coaching:

- Individuele coaching, zorgt voor een betere levenskwaliteit. Je ervaart meer geluk, zingeving en haalt makkelijker je doelen.

- Tabletopcoaching, groepscoaching waarin we de kracht van verhalen gebruiken. Jij beleeft met drie of vier anderen een denkbeeldig avontuur.

Geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21390897.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wayfinder Coaching zijn o.a. :