VEST Infra in Beverwijk

VEST Infra | Voor duurzame infra.

Over VEST Infra

VEST Infra valt onder de rubriek grond weg waterbouw in Amsterdam.

VEST Infra heeft alle disciplines in huis om infra-projecten aan te pakken. VEST Infra biedt een totaalconcept, waarbij u als opdrachtgever contact heeft met een aanspreekpunt en samenwerkt met een vast team. VEST Infra voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland met gespecialiseerde werkzaamheden als:

- Rail infra

- Groenvoorzieningen

- Bodemsaneringen

- Multidisciplinaire werken

VEST Infra voelt zich maatschappelijk betrokken en dus mede verantwoordelijk voor de openbare ruimtes en inrichting van Nederland. Lange termijn en duurzame oplossingen zijn hun bijdrage. VEST Infra onderneemt veilig en duurzaam, zowel als hoofdaannemer als onderaannemer.

VEST Infra beschikt over NEN-EN-ISO 9001 en VCA** voor het uitvoeren van bodemsaneringen zijn zij in het bezit van BRL7000 en hebben zij het KIWA-certificaat voor het verwijderen en saneren van HBO-tanks. VEST Infra werkt graag samen met andere partijen, zowel in- als extern.

Naast hun werk ondersteunt VEST Infra een aantal maatschappelijke initiatieven in de regio. Zo ondersteunt VEST Infra:

- CliniClowns - Team GoBad - Study 4 Girls Gambia

- Voetbal Vereniging Assendelft (VVA) en VV Dirkshorn

- Stichting Triathlon Abbekerk - Odulphuskerk

De verschillende diensten die VEST Infra aanbiedt zijn:

- Grijze infra (inrichting, aanleg en onderhoud van verhardingen, drainagesystemen en riolering, oeverbescherming, slootonderhoud, aanleg van parken, begraafplaatsen en bedrijfsterreinen)

- Rail infra (dienstwegen, schouwpaden en bestrating, aanleg en onderhoud stationsomgeving, montage en onderhoud hekwerken en poorten, aanleg en onderhoud taludtrappen, vluchtroutes en geluidsschermen)

- Groene infra (balans tussen bebouwing en groen, hoofd- en onderaanneming, ontwerp, aanleg en onderhoud)

- Bodemsaneringen (inventariseren (vervuilde) grond, in situ-saneren zonder grondverzet, on situ-saneren met grondverzet, ex situ-verontreinigde grond wordt afgegraven en afgevoerd voor behandeling en/of verwerking elders)

- Tanksaneringen (saneren onder- en bovengrondse opslagtanks, verwijderen leidingen en appendages, regelen van tanksaneringscertificaat, bodemonderzoek)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VEST Infra uit de rubriek grond weg waterbouw uit Amsterdam is gevestigd aan de Biesland 19 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 025-1745635.

Diensten en producten voor grond weg waterbouw

Trefwoorden die horen bij VEST Infra zijn o.a. :