vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation in Amsterdam

vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation: Scheidingsbemiddelaar en mediator met de focus op het welzijn van de kinderen

Over vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation

vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation valt onder de rubriek mediation uit Amsterdam.

Het gezicht achter vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation is Job Broos. Job is vader van twee zoons. Sinds 2010 zijn Job en zijn vrouw uit elkaar. Job heeft een prima relatie met de moeder van zijn kinderen. Job is erachter gekomen dat dit erg belangrijk is voor het welzijn van de kinderen.

Job is van mening dat iedereen die uit elkaar gaat, met de juiste instelling en hulp een goede relatie kan onderhouden.

Job heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in het notariaat met scheidingen en allerlei aanverwante zaken. Daarnaast is Rob specialist geworden door specialisatieopleidingen op diverse gebieden.

U kunt bij vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation terecht voor mediation en scheidingscoaching/bemiddeling. Hieronder ziet u een overzicht van alle aangeboden diensten.

- Samengestelde gezinnen.

- Samenwonen.

- Nalatenschappen.

- Pre-mediation.

- Mediation.

- Scheidingscoach.

- Omgang en ouderschap.

- Uit elkaar.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation uit de rubriek mediation uit Amsterdam is gevestigd aan de Prinsengracht 436 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23882306.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij vertrOuders Scheidingsspecialist - Mediation zijn o.a. :