Verkeersschool The Stars in Uithoorn

Verkeerschool The Stars gevestigd in Uithoorn. Verkeersschool The Stars is een vertrouwd adres voor al uw autorijlessen. Rijschool The Stars, autorijlessen, theorielessen, aanhangwagen, motorrijlessen, vrachtwagens met aanhanger

Over Verkeersschool The Stars

Verkeersschool The Stars valt onder de rubriek rijschool in Amsterdam.

Verkeersschool The Stars is een vertrouwd adres voor al uw autorijlessen. Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming met 6 medewerkers.

Wij werken al jarenlang met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan autorijlessen (ook met aanhangwagen), motorrijlessen, vrachtwagens met aanhanger, alsmede theorielessen (eigenlijk alles behalve de bus!).

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voro de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verkeersschool The Stars uit de rubriek rijschool uit Amsterdam is gevestigd aan de Amstelplein 48 in Uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34397777.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Verkeersschool The Stars zijn o.a. :