Verhaal & Rite in Amsterdam

Rituele en geestelijke begeleiding en hulp bij nalatenschappen

Over Verhaal & Rite

Verhaal & Rite valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Het gezicht achter Verhaal & Rite is Carla van der Heijden. Carla heeft ruim 25 jaar ervaring als pastor en geestelijk verzorger en heeft veel mensen begeleid met een uiteenlopende religieuze en culturele achtergrond. In haar praktijk kunt u terecht voor levensvragen, geestelijke ondersteuning, rituele begeleiding en ook voor hulp bij nalatenschappen.

NalatenschapsMakelaar;

Ik ben aangesloten bij De NalatenschapsMakelaars, en wij nemen de zorg van erfgenamen uit handen door hulp te bieden bij de afwikkeling van nalatenschappen. U kunt ook bij ons terecht als de nalatenschap negatief is, omdat er schulden zijn. We helpen u met de procedure bij de rechtbank en bij de afwikkeling, en zorgen ervoor dat u de schulden niet zelf hoeft te betalen. Daarnaast verzorgen we de nalatenschapsplanning voor iedereen die zich realiseert dat het goed regelen van een nalatenschap de impact van het overlijden weliswaar niet minder maakt, maar de praktische zorgen daaromheen wel.

Rituele begeleiding;

Als ritueel begeleider verzorg ik onder meer uitvaarten en huwelijken. Ik kan u helpen om voor uw situatie een passend ritueel te ontwerpen en dit samen met u uit te voeren.

Geestelijke Begeleiding;

Soms zijn er perioden in het leven dat niet alles loopt zoals u wilt. Misschien is er een oorzaak te vinden, een tegenslag, verlies, bijvoorbeeld van gezondheid, werk of relatie of het overlijden van een dierbare. De oorzaak kan ook minder duidelijk zijn. Om allerlei redenen kan het gebeuren dat een mens zich verdrietig, leeg, misschien zelfs wat wanhopig voelt. Niet meer goed weet waar kracht en moed vandaan te halen. En zich gaat afvragen hoe verder. Dan kan het goed zijn er eens met iemand over te praten. Samen met u kan ik zaken op een rij zetten en met u zoeken naar dat wat echt belangrijk is voor u, waar het in uw leven om gaat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verhaal & Rite uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Bickerswerf 66 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11293224.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Verhaal & Rite zijn o.a. :