Van Vlaanderen in Amsterdam

Van Vlaanderen: Heerlijk verfijnde gerechten!

Over Van Vlaanderen

Van Vlaanderen valt onder de rubriek restaurant in Amsterdam.

Van Vlaanderen is gevestigd in Amsterdam, tussen het Leidseplein, Rembrandtplein, Museumplein en de Heineken experience in. Het team van Van Vlaanderen bestaat uit jonge ambitieuze mensen ie hun ervaring in diverse toonaangevende restaurants hebben opgedaan.

Culinair genieten, dat is wat u bij Van Vlaanderen kunt doen. De gerechten die Van Vlaanderen aanbiedt zijn heerlijk verfijnd. Eigenaar Floris van Ginkel is ook chef kok in zijn eigen restaurants. Daarnaast is Tom Biesenbeek keukenchef.

Naast heerlijke gerechten biedt Van Vlaanderen ook een uitgebreide wijnkaart aan. Een goede wijn verbetert namelijk de smaak van het gerecht en laat u optimaal genieten van uw lunch of diner.

Voor een overzicht van de gerechten kunt u de website bekijken. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten van Van Vlaanderen en dat is wel zo fijn. Neemt u contact op voor het reserveren van een tafel of als u een vraag heeft. Van Vlaanderen staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Vlaanderen uit de rubriek restaurant uit Amsterdam is gevestigd aan de Weteringschans 175 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6228292.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Van Vlaanderen zijn o.a. :