Valkconsulting in Amsterdam

Valkconsulting: Met liefde je werk doen is hart hebben voor de zaak.

Over Valkconsulting

Valkconsulting valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Ziet u flarden van een visie, gelooft uw hart er maar half in? Kijkt u tegen obstakels aan die het kunnen belemmeren? Met mij kunt u sparren dus bij Valk Consulting bent u helemaal op het juiste adres.

Ik daag u uit om de toekomst te verbeelden. Al onderzoekend op weg om beelden om te zetten naar visie en ambities voor uzelf, uw team of bedrijf. Geloof dat het mogelijk is om uw visie te veranderen door liefdevolle confrontaties over wat u dwars zit, welke beren er op de weg verschijnen.

Dan krijgt u misschien al wel het aha moment en kunt u beginnen aan uw droom. Misschien zit er toch nog wat dwars waardoor u niet verder kunt. Als dit het geval is gaan we natuurlijk verder aan het werk om het pad te effenen.

Ik heb 30 jaar ervaring in het vak, door middel van projecten en teams waarin mijn kennis, vaardigheden en persoonlijke professionaliteit zijn geslepen en gevormd.

Wilt u graag meer informatie over hoe ik te werk ga? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor vragen kan er natuurlijk ook altijd contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25077425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Valkconsulting zijn o.a. :