Vader Visie in Soest

Vaderschap vanuit jouw kracht!

Over Vader Visie

Vader Visie valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Vader Visie is ontstaan vanuit het oogpunt om iedere vader te kunnen ondersteunen in het vaderschap, om zo die vader te kunnen zijn die jij jouw kinderen gunt. Mijn naam is Patrick Timmermans, zelf vader van een prachtige zoon & dochter. Het vaderschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, uiteraard zijn je kinderen je alles maar het vaderschap kent zeker ook obstakels, het is tenslotte soms best een zware kluif om je kinderen op een goede manier op te voeden!

Je kan bij Vader Visie terecht voor:

* Meer vanuit jezelf en jouw kracht in het vaderschap staan; * Meer plezier en ontspanning in jouw vaderschap; * Een zo ontspannen mogelijke relatie met je ex; * Minder reageren vanuit boosheid of agressie; * Contact met andere vaders; * Een liefdevollere relatie met je partner; * Meer/dieper contact met je kind(eren); * Meer quality time met je gezin.

Voor een betere relatie met je ex heb ik het coachtraject 'Relaxed met je Ex'. Voor een betere relatie met je vader heb ik het coachtraject 'De Geheelde Vaderrelatie'. Voor goede gesprekken over het vaderschap met andere vaders is er het 'Vadercafé'.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de patrick@vadervisie.nl of 06-16964039.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vader Visie uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 133-64 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16964039.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vader Visie zijn o.a. :