The dialogue factor in Almere

Organisatieadvies & Teambegeleiding

Over The dialogue factor

The dialogue factor valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Daphne van Akker is de kracht achter The Dialogue Factor. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring, zowel in het bedrijfsleven en de overheid heb ik veel ervaring in het begeleiden van verandertrajecten bij bedrijven en organisaties. The Dialogue Factor staat voor het versterken van bedrijven en mensen, impact maken en duurzame waardecreatie.

Ben je op zoek naar advies omdat jij en je werknemers lastige vraagstukken hebben en daar niet verder mee komen? Heb je begeleiding nodig op t gebied van duurzaamheid, hybride werken en inclusiviteit? Of wil je groeien met je bedrijf of organisatie, wellicht een andere richting inslaan? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij The Dialogue Factor.

De diensten die aangeboden worden bij The Dialogue Factor:

- Bedrijfsmentor, een 1 op 1 mentorschapsprogramma door The Dialogue Factor is altijd maatwerk.

- Organisatieadvies, adviseert de directie rondom transformatie en innovatieprocessen. Ze helpt te doorzien wat echt van waarde is voor de organisatie. Ze brengt focus aan op doelen en intervenieert zo nodig op passende wijze.

- Workshops, helpt bedrijven en organisaties met het ontwikkelen van een nieuwe toekomstvisie op kernthema’s. Stap voor stap loop je het hele proces door om snel, gestructureerd en met focus te bewegen naar een nieuwe toekomst.

- Het beste verander en organisatieadvies voor jouw bedrijf, als CEO, manager of ondernemer vind je het belangrijk om te weten waar jij en je team staat en of bewust veranderen en groeien begeleiding nodig heeft. Een Quick scan van The Dialogue Factor geeft inzicht of de inzet van een organisatiekundige een slimme strategische zet is. Je krijgt snel meer zicht op de situatie en eventuele knelpunten. Je ontvangt organisatieadvies met stappenplan en een aantal quick-wins waarmee je snel verbeteringen kunt doorvoeren.

Ben je geïnteresseerd? kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The dialogue factor uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Cornelis Matelieffstraat 57 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36346234.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij The dialogue factor zijn o.a. :