Tea in Motion in Zeewolde

Pure Bio thee voor horeca en retail, webwinkel

Over Tea in Motion

Tea in Motion valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

Op de wereld zijn veel gebieden met prachtige theeplantages. Het kweken, plukken en bewerken van theebladeren is een proces dat met veel zorg en aandacht gebeurt. Er komt veel kennis en ervaring bij kijken. Vaak is de kennis van vader op zoon overgedragen en hebben de theeboeren werkelijk liefde voor hun producten. Dat vind ik mooi.

Mijn drijfveer is dan ook om die heerlijke theesoorten van hoge kwaliteit – die ik heb leren kennen en waarderen tijdens mijn vele reizen – toegankelijk te maken voor de Nederlandse consument. Want waarom zouden we in Nederland dan genoegen nemen met thee van lage kwaliteit?

De meeste theesoorten van Tea in Motion zijn handgeplukt. We werken samen met ervaren plukkers en thee boeren die veel kennis hebben van het droog- en bewerkingsproces van de theeblaadjes. Alleen de mooiste blaadjes komen in onze thee terecht. Kwaliteitsthee, dat proef je.

De theeboeren met wie wij samenwerken betalen hun plukkers een fatsoenlijk salaris. Ook hebben de families recht op zorg en hun kinderen kunnen naar school. Doordat wij veel theeplantages persoonlijk bezoeken, zien we dat onze thee puur en eerlijk is.

Elke theesoort heeft zo zijn eigen kenmerkende smaak eigenschappen, van verfijnd en delicaat tot donker en robuust. Bij Tea in Motion krijg je goed advies. Wil je weten hoe je thee zet om hem te krijgen zoals jij hem het lekkerst vindt? Wij leggen je het met plezier uit.

Zoek en kijk tussen al onze theesoorten op onze website, van verfijnd en delicaat tot donker en robuust. Er zit ongetwijfeld een thee of kruidenmelange tussen die jouw persoonlijke voorkeur heeft. Alle categorieën thee zijn gerangschikt naar het land van herkomst, elk met zijn speciale smaakkenmerken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43594433.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Tea in Motion zijn o.a. :