Taleswapper in Amsterdam

360 Verhalen is een spel zonder winnaar of verliezer.

Over Taleswapper

Taleswapper valt onder de rubriek webshop uit Amsterdam.

Houdt u ook zo van bordspelletjes maar bent u geen goede verliezer? Dan is 360 verhalen zeker iets voor u! 360 Verhalen is namelijk in tegenstelling tot vele andere bordspellen een bordspel zonder winnaar of verliezer. U kunt het spel spelen met z’n tweeën maar ook met een hele groep. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het te spelen voor de duur van een uur maar u kunt het ook de gehele dag of nacht spelen, 360 Verhalen is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Banale verhalen of juist emotionele gebeurtenissen.

In de webshop vindt u verschillende vormen van het spel waaronder een Duitse of een Engelse versie maar ook aan onze jongste spelers is zeker gedacht! Neem snel een kijkje in de webshop en laat u verassen!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taleswapper uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Groot Vijverdal 13 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13084465.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Taleswapper zijn o.a. :