T.O.B. Ongediertebestrijding in Muiden

T.O.B. Ongediertebestrijding | Beslist uw ongedierte specialist!

Over T.O.B. Ongediertebestrijding

T.O.B. Ongediertebestrijding valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Amsterdam.

T.O.B. Totaal Ongedierte Bestrijding heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Bij T.O.B. Ongediertebestrijding bent u in goede handen. T.O.B. Ongediertebestrijding bestrijd niet alleen ongedierte, maar achterhalen ook de oorzaak en zorgen ervoor dat de kans op ongedierte in de toekomst minimaal is.

T.O.B. Ongediertebestrijding is onder andere werkzaam in regio Amsterdam, Almere, Het Gooi, GooiseMeren etc.. En bestrijden niet alleen ongedierte bij bedrijven maar ook bij particulieren. Bij bedrijven kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld: supermarkten, woningcorporaties, horeca, gemeenten, vastgoed, restaurants, scholen etc.

Heeft u onder andere last van muizen? Dan heeft u last van: knaagschade, en/of onaangename urinegeur, en/of gekras en geknaag in de nacht. Hiernaast zijn muizen ook dragers, en vooral verspreiders, van ziektekiemen. Dan kunt u ze vaak vinden in meterkasten, keukenblokken, achter plinten, onder de vloer, tussen stapeltjes met spullen waar niet naar wordt omgekeken, boven verlaagde plafonds en nog meer voor ons onbereikbare plekken.

Dit bestrijdt T.O.B. Ongediertebestrijding door de toevoerwegen op te zoeken en hierin advies te geven. Afhankelijk van de grootte van de plaag, moet er een vervolgbestrijding worden ingepland, dit gebeurt altijd in overleg.

Voorkomen is beter dan genezen, sluit alle toevoerwegen af, zodat ratten en muizen niet binnen kunnen komen, zorg ervoor dat er geen voedsel te halen is, geef ze geen schuilplekken.

T.O.B. Ongediertebestrijding helpt u onder andere bij:

- Muizen

- Ratten

- Wespen

- Kakkerlakken

- Vlooien

- Vliegen

- Motmuggen

- Zilvervisjes

- Houtwormen

- Bedwantsen

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

T.O.B. Ongediertebestrijding uit de rubriek ongediertebestrijding uit Amsterdam is gevestigd aan de Pr. Bernhardsingel 9 in Muiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22103630.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij T.O.B. Ongediertebestrijding zijn o.a. :

Nieuws van T.O.B. Ongediertebestrijding in Muiden

T.O.B. Ongediertebestrijding

T.O.B. Ongediertebestrijding

Advies, preventie en bestrijding van alle soorten ongedierte, ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, mieren, wespen etc. Zakelijk en particulier.

Het is deze maand wespenmaand!

Het is deze maand wespenmaand!

Heeft u last van een wespennest?

Ongedierte, bestrijding, advies en preventie

Ongedierte, bestrijding, advies en preventie

Ongedierte? Met onze 20 jaar ervaring, voor elk probleem een oplossing.