Suzanne Felderhof coach en traumacoach in Amsterdam

Van Stagnatie naar Beweging! Doorbreek wat jou blokkeert.

Over Suzanne Felderhof coach en traumacoach

Suzanne Felderhof coach en traumacoach valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

We zijn in een nieuwe tijd beland. Een nieuwe werkelijkheid. Hoe verhoud jij je er toe? De gebeurtenissen tuimelen over ons heen. Ieder van ons zal een eigen antwoord moeten vinden op de vragen die op ons af komen.

Fysiek afstand houden van je medemens, we keren naar binnen. Letterlijk en figuurlijk; we betreden ons eigen huis. Maar ben je daar wel thuis? Kost het je moeite om de weg te vinden. Ik ben erg benieuwd naar welke vragen er bij jou spelen? Hoe ga jij om in deze nieuwe tijd?

We gaan terug naar binnen en gaan op zoek naar nieuwe verbindingen. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En wat heb ik te bieden? Hoe ga ik om met de stress van deze tijd?

Je bent welkom bij mij, we kunnen elkaar ontmoeten via Skype.

Ook voor andere vraagstukken en klachten kun je bij mij terecht, zoals: - Wil je dieper kijken naar (oude) pijn en gedragspatronen? - trauma coaching - stress - Burn-out klachten - Vermoeidheidsklachten

Steeds vaker zie ik in mijn coach praktijk mensen komen die zo moe zijn, dat ze niet meer naar hun werk kunnen. Ze komen thuis te zitten en vragen zich af wat er eigenlijk is mis gegaan. Ze merken dat hun energie met sprongen achteruit is gegaan en dat ze al moe zijn als ze wakker worden. Dit kan angstaanjagend aanvoelen, want de oude zekerheden lijken opeens niet meer geldig.

Heel erg belangrijk is om je tijdig bewust te worden van de signalen die je lichaam afgeeft en deze HEEL erg serieus te nemen. Het lichaam liegt niet! Word deze signalen gewaar en kom in beweging!

Neem vrijblijvend eens contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Suzanne Felderhof coach en traumacoach uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Kromme Waal 9 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52452370.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Suzanne Felderhof coach en traumacoach zijn o.a. :