Rijschool Overtoom in Amsterdam

Rijschool Overtoom: Een rijbewijs geeft vrijheid.

Over Rijschool Overtoom

Rijschool Overtoom valt onder de rubriek rijschool in Amsterdam.

De drijvende krachten achter Rijschool Overtoom zijn Belinda van Drosthagen en Carla de Kruijff. Kernwoorden van Rijschool Overtoom: persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer

Bij Rijschool Overtoom kun je beginnen met een proefles. Hierbij maak je kennis met de rij-instructeur, de auto waar je les in krijgt en wordt er gekeken hoe je rijvaardigheden op dat moment zijn. Aan de hand daarvan wordt gekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat zijn en krijg je een persoonlijk opleidingsadvies.

Tevens kan je bij Rijschool Overtoom terecht wanneer je rijangst hebt. Soorten rijangst kunnen zijn:

- Rijangst door paniekstoornis

- Rijangst op kruispunten

- Rijangst als bijrijder

- Rijangst om te verdwalen

Op de website vind je ene formulier welke je kunt invullen. Aan de hand daarvan is je rijangstcoach voorbereid en kan hij jou op de juiste wijze ondersteunen. Je kan er vanuit gaan dat er de tijd voor je genomen wordt met als doel, weer zelfverzekerd de weg op kunnen.

Voor meer informatie, een overzicht van de tarieven en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Rijschool Overtoom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Overtoom uit de rubriek rijschool uit Amsterdam is gevestigd aan de Weteringschans 11-D in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-68304.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Overtoom zijn o.a. :