Reikipraktijk Asmara in Amsterdam

Reikipraktijk Asmara: Professionele workshops en cursussen.

Over Reikipraktijk Asmara

Reikipraktijk Asmara valt onder de rubriek geneeskunde uit Amsterdam.

Het gezicht achter Reikipraktijk Asmara is Maryam. Maryam heeft het altijd al interessant gevonden dat mensen, zonder hulp van medicatie, konden genezen. Haar belangstelling voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam leidde Maryam uiteindelijk naar Reiki. Maryam volgde de opleiding en zij is in 2007 ingewijd tot Reiki Master.

Nadat Maryam haar opleiding behaald heeft, heeft zij mensen behandeld met de universele energie van Reiki. Ook heeft Maryam diverse mensen mogen inwijden in de diverse graden van Reiki. Maryam vindt het heerlijk om te merken dat een Reiki behandeling aanslaat en werkt, of het nu in de praktijk gebeurt of op afstand.

Naast Reiki kunt u bij Reikipraktijk Asmara ook terecht voor de Tai Chi Qi Gong lessen en diverse workshops. De workshops zijn interessant om te volgen. Vraagt u hier eens naar.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. U heeft een vraag aan Reikipraktijk Asmara? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reikipraktijk Asmara uit de rubriek geneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Louis Couperusstraat 80 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57724254.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reikipraktijk Asmara zijn o.a. :