Natuurlijke Lifestyle Friesland in De Westereen

Een kleine, maar zeer betrokken praktijk, waarin herstel op natuurlijke basis centraal staat.

Over Natuurlijke Lifestyle Friesland

Natuurlijke Lifestyle Friesland valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amsterdam.

Slaapt u slecht, piekert u veel? Heeft u last van stress? Wilt u een fit en vitaal leven? Wilt u meer energie uit voeding halen?

Natuurlijke Lifestyle Friesland heeft de oplossing!

Wist u dat een groot deel van de bevolking slecht slaapt? Goed slapen is essentieel om overdag goed te kunnen functioneren. 's Nachts laad uw lichaam en geest zich op voor de dag die gaat komen. Maar ook worden emoties, gebeurtenissen in de nacht verwerkt tijdens het slapen. Wanneer u dan structureel niet goed slaapt, heeft dat direct gevolgen voor uw immuunsysteem. Lees voor handige tip onze website. We helpen u graag verder.

Wanneer u klachten op een natuurlijke manier wilt laten behandelen kunt u heel goed een fytotherapie-consult bij ons volgen.

Last van Corona-stress? Ja, ook de mensen in Friesland ontkomen er niet aan. Van student tot oudere, de coronamaatregelen hebben er ingehakt en zorgen nog steeds voor stress en spanningen. Mensen zijn somber, eten ongezonder en slapen slechter. Niet alleen het gemis van uitjes, vakanties en het niet meer samenzijn van mensen. Ook het verplicht thuiswerken werkt mensen in een sociaal isolement. En wanneer we eindelijk alles weer mogen, volgt er weer een nieuwe crisis. Ook hier helpen wij u graag bij.

Laten we teruggaan naar de natuurlijke basis. Hoewel we allemaal erg druk zijn en constant aan staan is er niets aan de hand als je alles nog goed kunt verwerken met lichaam en geest. Wanneer u merkt dat de druk te hoog word en het als last ervaart, moet u alert zijn! Een burn-out ligt op de loer. Ingeslepen gewoontes moeten worden aangepast. ‘Nee, zeggen’, meer bewegen, gezonder eten en een goede nachtrust. Terug naar de natuurlijke basis. En dat iedere dag! Het lijkt zo eenvoudig, maar zo lastig is het in de dagelijkse praktijk om dit vol te houden. Natuurlijke Lifestyle Friesland adviseert en coacht u graag.

Mogelijke consulten: - Fytotherapie. - Mycotherapie. - Ayurveda. - Yin Yoga. - Epigenetica.

Bij ons tevens verkrijgbaar: 100% NATUURLIJKE SUPPLEMENTEN Voor een krachtig herstel.

Te denken aan CBD olie, Rhodiola Crenulata, Cordyceps sinensis, Okinawa mineralen. Initiatiefnemer van Natuurlijke Lifestyle Friesland – Gaatze Bosma – is gediplomeerd Fytotherapeut. Met mijn unieke kennis van natuurlijke producten en energie krijgt u gegarandeerd de beste natuurlijke supplementen. Uiteraard worden alle natuurlijke supplementen per klacht uniek samengesteld, maatwerk dus.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natuurlijke Lifestyle Friesland uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Sportloane 10 in De Westereen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11052037.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Natuurlijke Lifestyle Friesland zijn o.a. :