Natural Health Coaching in Amsterdam

Mijn missie is om je te leren en te laten ondervinden hoe je met een gezonde levensstijl, je weer prettig en energiek voelt !!

Over Natural Health Coaching

Natural Health Coaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Kim Vogel is het gezicht achter Natural Health Coaching. Ze is een orthomoleculair therapeut & diëtist.

Veel mensen realiseren zich niet hoe kleine veranderingen in voeding en ontspanning je lichaam kunnen beïnvloeden. Tijdens mijn reis kwam ik in contact met yoga en begon ik veel te oefenen. Ik ben er van overtuigd dat we het lichaam in verschillende mate moeten behandelen om de gezondheid te behouden. Mijn taak is om je te leren je een gezonde levensstijl te laten ervaren en je weer comfortabel en energiek te laten voelen. Leer naar je lichaam te luisteren, want je lichaam blijft immers feedback geven.

Met kleine veranderingen in dieet en levensstijl, hoofdpijn, hormonale symptomen, allergieën, vermoeidheid, eczeem, darmziekte en lage weerstand, verminderen of verdwijnen veel ongemakkelijke symptomen gewoonlijk. Ziekten zoals diabetes, obesitas, fibromyalgie, reumatoïde artritis, schildklieraandoeningen en andere auto-immuunziekten kunnen ook worden verbeterd door levensstijl en voeding te verbeteren. We besteden niet alleen aandacht aan klachten, maar ook aan de oorzaken en relaties met andere klachten, levensstijlen en eetgewoonten: we werken als een geheel. Ten slotte is een goede balans tussen fysieke en mentale toestand de sleutel tot een optimale gezondheid.

Mijn specialisaties:

* Schildklierproblemen

* Stress en burn-out

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natural Health Coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41474430.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Natural Health Coaching zijn o.a. :