Mental Coach Amsterdam in Amsterdam

Durf je voor je eigen wensen te gaan?

Over Mental Coach Amsterdam

Mental Coach Amsterdam valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Ieder mens is verschillend en dat is goed want op deze manier kunnen we elkaar aanvullen. Toch word er van iedereen verwacht dat ze zich aanpassen in de maatschappij wat uiteraard logisch is, maar daarnaast worden er soms bepaalde aanpassingen van je verwacht die niet vanzelfsprekend zijn, zo kan je vervelende situaties krijgen van onzekerheid en ongenoegen. De kracht is om jezelf te blijven in situaties waar je soms in vast lijkt te lopen.

De mogelijkheden;

* Life coach

* Mental coach

* Loopbaanbegeleiding

Het is een misvatting dat wanneer je je niet lekker in je vel voelt zitten of je je niet goed kunt aarden op je werk, het veel energie kost om jezelf weer te herpakken. Je zult ervaren dat het realiseren van jouw wensen gemakkelijker kan dan de meeste mensen denken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mental Coach Amsterdam uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de van Speijkstraat 114 hs in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55900888.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mental Coach Amsterdam zijn o.a. :