Love & Art in Amsterdam

Love & Art gevestigd in Amsterdam. Love & Art richt zich op alternatieve behandelingen, spirituele ontwikkelingen en diverse reizen in samenwerking met BLM Tours.

Over Love & Art

Love & Art valt onder de rubriek geneeskunde in Amsterdam.

Over Love & Art

Mijn naam is Marja Remesar en kan u hulp bieden met verschillende situaties.

Op vrij jonge leeftijd had ik al een gave om de toekomst via dromen en visioenen te voorspellen en deed ik hier, helaas, niets mee. Ik probeerde dit wereldje af te stoten, wat op de een of andere manier weer terug kwam in mijn leven.

Ik volgde een juridische studie en kwam uiteindelijk in de IT-sector terecht. De spirituele wereld liet mij niet los en ik besloot mezelf hierin te verdiepen. Omdat ik achter deze beslissing stond heb ik met de engelen afgesproken om mij hier in te begeleiden.Dit werd na een bezoek van Aartsengel Rafael bevestigd.

Ik kwam erachter wie ik ben en dat ik mijn gave best kan en mag gebruiken. ; Na enige verdieping en ontwikkelingen op spiritueel gebied, ben ik nu een gecertificeerd medium, healer en reverend.

Met een hindoe├»stische, boeddhistische en christelijke achtergrond ben ik mezelf gaan verdiepen in diverse culturen en religi├źn. Het resultaat hieruit is dat we ons niet moeten houden aan regels van anderen maar naar ons innerlijke leiding moeten luisteren, dit is namelijk de goddelijke stem . Natuurlijk weten we al wat goed voor ons, we moeten het alleen nog leren om het op de juiste manier uit te voeren. En hier hebben we vaak hulp en steun bij nodig.

Ik heb voor de naam Love & Art gekozen, met als doel om mensen te helpen, begeleiden en om hun spirituele ontwikkeling te versterken. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van een engelen- of creatieve cursus of misschien wel door 1 van de spirituele reizen. De cursisten leren door de aangeboden technieken dat ze zich zelf kunnen omringen met liefdevolle mensen en ook nog in hun eigen kracht kunnen blijven staan. Ook is mijn doel om zoveel mogelijk jongeren te helpen om al op jonge leeftijd hun spiritualiteit te bevorderen, zodat zij o.a. bewuster en geconcentreerd kunnen leven.

Wat ik persoonlijk voor u kan betekenen is dat ik in contact kan komen met jouw eigen engelen. Sinds kort geef ik geen losse readingen meer, maar healingssessies met vooraf een reading. Dit houdt in dat er na een reading ook diverse blokkades verwijderd worden.

Ik kan er nog heel veel over vertellen maar het gaat er om dat je deze prachtige ervaringen zelf meemaakt.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Love & Art uit de rubriek geneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de feike de boerlaan 102 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-4194222.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Love & Art zijn o.a. :