Liques Creations & More in Vinkeveen

Creatieve Workshops in Vinkeveen

Over Liques Creations & More

Liques Creations & More valt onder de rubriek workshops in Amsterdam.

Atelier Lique’s Creations in Vinkeveen jouw adres voor creatieve lessen of een workshop! Creatief zijn is een weldaad voor de geest, het ontspant en geeft de geest even rust want je bent bezig met je eigen creatie te vormen. Oh moet ik dan zelf iets bedenken? Welnee mijn vele creaties zijn jouw inspiratie! Er zijn vele voorbeelden waaruit je kunt kiezen, er is een basis van waaruit dat je werkt en laag voor laag helpt Angelique je naar het eindresultaat. Dit kan allemaal tijdens het Open Atelier of een andere workshop plaatsvinden.

Wat kun je maken bij Lique's Creations? Beelden in vele formaten voor binnen en buiten van zelf hardende klei. Schilderijen op doek, hout of schuimplaat, je maakt vele reliëfs met materie, mixed media, powertex en acrylverf. Beelden van bijvoorbeeld de Massai of Afrikaans en wat denk je van een body; je werkt dan ook met textiel en de textielverharder powertex. Nieuw! Is het Epoxy Atelier Workshop Epoxy je maakt een dienblad tafeltje of schilderij kijk voor meer informatie op https://www.liquescreationsandmore.nl/c-4954493/epoxy-atelier Het Open Atelier is een heerlijk punt in de week waar vele naartoe leven, gezellig en creatief een mooie combinatie. De mooiste creaties van beeld tot schilderij worden gemaakt voor in huis, de tuin of om weg te geven, sommige cursisten krijgen zelfs ‘opdracht’ om voor iemand wat te maken, hoe leuk is dat. Kom ook naar het Open Atelier elke week, bijna het hele jaar door meerdere dagdelen open Er zijn meerdere dagdelen, kijk voor de juiste dagen en tijden op de website, wel even reserveren Regelmatig zijn er dag workshops waar je je voor op kunt geven. Houd mijn website https://www.liquescreationsandmore.nl in de gaten.

Een creatieve workshop met je eigen groepje vriendinnen, familie, collega’s, vrijgezellen of ander uitje? dat is ook mogelijk en ook nog uit te bereiden met een lunch, high tea, aangeklede borrel of shared diner.

Het Atelier is erg ruim en daardoor geschikt voor zowel kleine als middelgrote groepen.

Kijk op de Agenda https://www.liquescreationsandmore.nl/c-4661867/agenda op de website voor de laatste informatie.

Reserveren kan via 06-30467830 en Info@liquescreationsandmore.nl

Tot ziens !

Angelique Streefkerk

Atelier Lique’s Creations Wilgenlaan 35 C 3645 EM VINKEVEEN


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liques Creations & More uit de rubriek workshops uit Amsterdam is gevestigd aan de Wilgenlaan 35 C in Vinkeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30467830.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Liques Creations & More zijn o.a. :

Nieuws van Liques Creations & More in Vinkeveen

EPOXY WORKSHOP

EPOXY WORKSHOP

Vrijdagmiddag - Dienblad, tafeltje of schilderij.