Life Force Massage Therapie in Amsterdam

Life Force Massage Therapie: A natural approach to better health.

Over Life Force Massage Therapie

Life Force Massage Therapie valt onder de rubriek massage uit Amsterdam.

Heeft u last van uw rug of andere chronische pijnklachten? Of wilt u met een massage uw gezondheid verbeteren? Life Force Massage Therapie biedt dan diverse behandelingen aan die bijdragen aan herstel van blessures, vermindering van stress, verbetering van uw immuunsysteem, ontspanning, versnellen van de stofwisseling, betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Een maandelijkse massage zal chronische pijn verminderen en de weerstand verhogen. Gespannen spieren zullen loskomen, waardoor een gevoel van druk of pijn zal verminderen. Het is ook positief dat veel mensen na een massage dieper slapen en zich energierijker voelen.

Het gezicht achter Life Force Massage Therapie is massagetherapeut Daphne van meningen. Daphne werkt vanuit een holistische benadering, waarin de nadruk ligt op de fysieke en genezende werking van een massage. Daphne concentreert zich op de gewrichten, spieren en bindweefsel en daarbij zal zij zoeken naar de oorzaak van de klachten, met natuurlijk als doel om deze op te lossen.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Life Force Massage Therapie? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Life Force Massage Therapie uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de Borneostraat 38 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19421998.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Life Force Massage Therapie zijn o.a. :