Life Care Coaching in Amsterdam

Life Care Coaching; Het juiste spoor naar een moeiteloos bestaan vinden. Door praten en bewegen.

Over Life Care Coaching

Life Care Coaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Over Life Care Coaching:

Het gezicht achter Life Care Coaching is Helga Smit. Helga heeft vroeger ook de bekende ups en downs meegemaakt. Daardoor heeft zij ervaren dat het leven soms een andere wending kan nemen dat u had verwacht. Zij heeft geleerd om toch van het leven te kunnen genieten en haar tegenslagen boven te komen. Daardoor kan zij u beter coachen en begeleiden.

Helga heeft diverse coaching opleidingen gevolgd. In haar coaching maakt zij ook gebruik van de Fxcare methodiek; mentale coaching met fysieke bewegingen (kickboksen)

Coaching door Life Care Coaching:

Soms komt u in uw leven op een punt waarin u wat tegenslagen krijgt, Life Care Coaching helpt u om deze tegenslagen boven te komen.

Dit doet Life Care Coaching door middel van begeleiding. Niet alleen praten maar ook bewegen (kickboksen). Door een combinatie van praten en bewegen wordt het juiste spoor naar een moeiteloos bestaan gevonden. Dat is waar Life Care Coaching u mee helpt. Een steuntje in rug, dat kan iedereen af en toe eens gebruiken.

Bekijkt u voor meer informatie de website. Vragen of mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Life Care Coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de C. van Eesterenlaan 126 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39364256.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Life Care Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Life Care Coaching in Amsterdam

Lifecoaching met fysieke oefeningen.

Lifecoaching met fysieke oefeningen.

Op zoek naar een moeiteloos bestaan? Door praten en bewegen (kickboksen)!