Lies Braakman Pianodocente in Amsterdam

Lies Braakman; Classical pianist en pianodocente

Over Lies Braakman Pianodocente

Lies Braakman Pianodocente valt onder de rubriek muziek school in Amsterdam.

Ik ben Lies Braakman en op mijn zesde begon ik met pianospelen. Ik kreeg les op de muziekschool in Coevorden en op mijn 16de kreeg ik vaste lessen aan het Prins Claus Conservatorium. Toen ik 11 jaar oud was heb ik op het Haydn Muziek Festival de juryprijs gewonnen voor mijn vertolking van “Rêverie” van de Franse componist Claude Debussy, en bij een latere deelname aan het Prinses Christina Concours won ik een eervolle vermelding en een masterclass van toppianist Rian de Waal.

Bij Rian de Waal heb ik later nog enkele masterclasses gevolgd in diens muziekboerderij in Valthermond, voor onder andere solo-optredens en Nederlandse kamermuziek. Aan het conservatorium heb ik tijdens het voortraject, de tweejarige Jong Talentklas en de vooropleiding les gehad van Paul Komen. Toen ik hierna aan het eerste jaar mocht beginnen ben ik overgestapt naar Nata Tsvereli, bij wie ik mijn bachelorstudie heb afgemaakt. Ik volgde masterclasses van onder andere Théodore Parachivesco, Eelco Molenaar, Vebjørn Anvik, Maria Beloousova en Daniël Wayenberg.

Naast solowerken zijn liedkunst en kamermuziek voor mij een belangrijk onderdeel van het repertoire.

In juni 2013 ben ik afgestudeerd in Groningen en momenteel rond ik mijn studie af bij Paul Roberts in de Performance Masteropleiding van de Guildhall School of Music and Drama in Londen.

Wilt u meer over mij weten of bij mij pianolessen afnemen? Neem dan even contact met me op. Ik deel graag mijn passie met u.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lies Braakman Pianodocente uit de rubriek muziek school uit Amsterdam is gevestigd aan de Louwesweg 3a 95 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29733943.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Lies Braakman Pianodocente zijn o.a. :