Lida van Twisk Creatieve therapie in Amsterdam

Het gaat niet om het resultaat, maar om het proces.

Over Lida van Twisk Creatieve therapie

Lida van Twisk Creatieve therapie valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Amsterdam.

Mevr. L. van Twisk is de drijvende kracht achter Lida van Twisk Creatieve therapie.

De drie vormen van kunstzinnige therapie - beeldend, muziek, spraak & drama - hebben een helend effect op mensen. Met beeld of klank kunnen mensen uiting geven aan wat er in hen leeft. Dit heet expressie. Daarnaast heeft kunstzinnige therapie een impressieve werking: de oefeningen die de therapeut aanbiedt laten de client de gezondmakende werking van kleur, vorm, klank of beweging ervaren. Kunstzinnige therapie is een ervaringsgerichte therapie. Het gaat niet om het resultaat, maar om het proces. Dit proces is gericht op het verkrijgen van inzicht en stimuleren van ontwikkeling en genezing. Een beter evenwicht tussen denken, voelen en handelen.

Kunstzinnige therapie is van oorsprong medisch georiƫnteerd en is aanvullend op de reguliere, medische en psychische behandeling. De therapie kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

Kunstzinnige therapie is voor mensen van alle leeftijden, met uiteenlopende klachten, die op zoek zijn naar een nieuwe balans tussen denken, voelen en handelen.

We behandelen klachten rondom depressiviteit, burn-out, psychosomatiek, kanker, hart- en vaatziekten, eetstoornissen, autisme, gedragsstoornissen, ADHD en andere aandoeningen. Voor een goede werking van de therapie is geen kunstzinnige ervaring nodig. Kunstzinnige therapie is namelijk het middel om nieuwe balans te vinden en kan preventief werken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lida van Twisk Creatieve therapie uit de rubriek gezondheidscentrum uit Amsterdam is gevestigd aan de Weteringsschans 74 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0629351615.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Lida van Twisk Creatieve therapie zijn o.a. :