Liberta Coaching in Amsterdam

Liberta coaching: Het vergroten van psychische weerbaarheid.

Over Liberta Coaching

Liberta Coaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Liberta Coaching helpt u om uw inzicht te vergroten in uw eigen kracht en mogelijkheden. U kunt bij Liberta Coaching terecht voor werk-gerelateerde individuele coaching waarbij uw eigen persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Wenst u uw vaardigheden te verbeteren? Uw carrière wensen uit te laten komen? Leren om te gaan met lastige situaties of een burn-out te voorkomen? Dan is het vergroten van uw psychische weerbaarheid erg belangrijk. Het doel van Liberta Coaching is dan ook om uw psychische weerbaarheid te vergroten.

Liberta Coaching werkt met de Chronisch Stress Reversal (CSR) methode. Dit zijn coachtrajecten om maat die zorgen voor een mentaal en fysiek herstel. Liberta Coaching werkt met deze coaching trajecten voor non profit en profit organisaties.

Naast individuele coaching kunt u bij Liberta Coaching ook terecht voor lezingen, workshops en teamcoaching. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Wenst u meer informatie? Dan kunt u altijd een kijkje op de website nemen. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen voor alle mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liberta Coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Mijndenhof 104 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10757549.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Liberta Coaching zijn o.a. :