Lavos Reiniging in Blaricum

Lavos Reiniging uit Blaricum heeft geen profiel.

Wat doet Lavos Reiniging in Blaricum

Lavos Reiniging is een reinigingsbedrijf uit Amsterdam. Men is gevestigd aan de Korbeel 2. Het telefoonnummer van Lavos Reiniging in Blaricum is 035 2031032.

Is Lavos Reiniging in Blaricum uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amsterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Lavos Reiniging in Blaricum valt onder de rubriek reinigingsbedrijf. Een reinigingsbedrijf uit Amsterdam levert onder andere :

Zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner die met u mee denkt? Dan bent u bij Lavos Reiniging BV aan het juiste adres. Lavos Reiniging BV kan dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aanbieden. U kunt er op rekenen dat de ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. U kunt als particulier of bedrijf bij Lavos Reiniging BV terecht voor diverse schoonmaak en reiniging diensten. Lavos Reiniging BV is een betrouwbaar, professioneel en efficiƫnt bedrijf.

DIENSTEN :

- Diepte reiniging

- Woning schoonmaak

- Woning ontruiming

- Glasbewassing

- Schoonmaak onderhoud

- Kantoor schoonmaak

- Horeca Schoonmaak

- Calamiteitenschoonmaak

- Bouwproject schoonmaak

- Tapijt- en meubelreiniging

Lavos Reiniging BV heeft dus een breed pakket aan schoonmaakdiensten die ze aanbieden. Voor eenmalige schoonmaakdiensten kunt u ook kiezen, bv bij een nieuwbouwproject of de oplevering van woningen of bedrijfspanden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review