Kostermans Mediation in Amsterdam

Kostermans Mediation: Arbeids- & zakelijke mediation.

Over Kostermans Mediation

Kostermans Mediation valt onder de rubriek mediation uit Amsterdam.

Het gezicht achter Kostermans Mediation is John Kostermans. John is een MfN geregistreerd mediator en ADR certified mediator. De pijlers onder de dienstverlenging van John Kostermans zijn: Kennis van zaken, betrokkenheid, onafhankelijkheid en professionaliteit.

John is als mediator solution focussed. Dit betekend dat de nadruk meer zal liggen op het komen tot een oplossing, zonder daarbij de persoonlijke aspecten en problemen uit het oog te verliezen.

U kunt bij Kostermans Mediation terecht voor arbeids- en zakelijke mediation. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten terug:

- Arbeidsmediation.

- Mediation voor teams.

- Zakelijke mediation.

- Preventieve bemiddeling.

Het kiezen voor mediation kan vele voordelen met zich mee brengen. Een aantal voordelen ziet u hieronder terug:

- Betere communicatie, partijen kunnen samen het geschil oplossen, het verbreedt het perspectief en is creatief, het leidt tot toenadering in plaats van verwijdering, het leidt tot een duurzame overeenkomst en het is minder kostbaar en sneller dan een juridische oplossing.

Heeft u een vraag aan Kostermans Mediation? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kostermans Mediation uit de rubriek mediation uit Amsterdam is gevestigd aan de Entrepotdok 193 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12965587.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Kostermans Mediation zijn o.a. :