Kookerij Het Singel in Amsterdam

Kookerij Het Singel: Volop genieten van een diner of lunch.

Over Kookerij Het Singel

Kookerij Het Singel valt onder de rubriek restaurant uit Amsterdam.

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch in een restaurant dat je een huiselijk gevoel geeft. Dan bent u bij De Kookerij helemaal op het juiste adres.

Wij presenteren een diner of lunch met verse ingrediënten en veelal lokale producten om elk gezelschap telkens weer aangenaam te verrassen. Heerlijk eten in een gezellige, knusse en ongedwongen sfeer met vrienden, familie of collega's.

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten diners: - Vrijgezellendiner. - Privé dineren. - Intiem diner. - Zakelijk dineren. - Private dining.

Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijke wijnproeverij. Dat is erg gezellig om vooraf het diner te doen. Onze wijnleveranciers Ad Bibendum of Arisz et Al verzorgen voorafgaand aan het diner een interessante, leerzame en vooral erg leuke wijnproeverij. Je leert over waar de wijnen wegkomen, hoe de wijnen zijn gemaakt en natuurlijk kun je de genieten van de heerlijke smaken.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kookerij Het Singel uit de rubriek restaurant uit Amsterdam is gevestigd aan de Singel 317 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-4198585.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Kookerij Het Singel zijn o.a. :